Op zoek naar vegetarisch restaurant driebergen?

vegetarisch restaurant driebergen
De 10 beste vegetarische restaurants in Driebergen.
Frans Vis en zeevruchten Europees Hedendaags Geschikt voor vegetariërs. Zeer lekker en gevarieerd! Perfect restaurant 13/01/2019. 2 van 104 resultaten. Nederlands Vis en zeevruchten Europees Midden-Europees Frans Geschikt voor vegetariërs. beste eetcafé van Driebergen 16/01/2019. Lekker eten in gezellig restaurant 14/01/2019.
Welkom bij Restaurant Groenland in Driebergen.
Het verwarmde water stroomt door de lemen muren van het restaurant en is zo voor Groenland een eigen warmtebron. BEKIJK ONZE MENUKAART. BEKIJK ONZE MENUKAART. dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur. zondag en maandag exclusief geopend voor groepen en partijen. Tevens verzorgen wij catering op elke door u gewenste locatie. Openingstijden Kerst 2018.: 1e kerstdag 25-12 lunch vanaf 12.30 uur diner vanaf 18.30 uur. 2e kerstdag 26-12 diner vanaf 18.30 uur. 5 of 6-gangen menu. coquille met siroop van rode biet, puree van pastinaak, pompoen, zoetzure komkommer vinaigrette van jus de veaux. pittige quinoa met paddenstoelen, cavalo nero, kastanjes en hazelnoten. dorade rolletjes met topinamboer, roodlof, sesam tuille, kerrie en gel van soja. zwijnshaas met terrine van schorseneren, puree van rode kool, jus van cantharellen en truffel. extra gerecht bij 6-gangen.: wilde eend op karkas gebraden, puree van knolselderij en cepes, spruitjes, kroepoek van pompoen en jus. 5-gangen menu 5750, pp. 6-gangen menu 6550, pp. Deel deze pagina. uw tafel online of bel. 0343 518 637. di t/m za. 3971 KJ Driebergen.
Kraaybeekerhof Restaurant.
Wij serveren een wisselend weekmenu met een keuze uit vis, vlees of vegetarisch bij het hoofdgerecht. Het menu is uit te breiden met soep en/of kaasplankje als tussengerecht. De kokkin had een lekker mooie vegan maaltijd gemaakt. Eten/drinken 10, Sfeer 8, Service 10, Prijs/kwaliteit 10. Ons menu en prijzen. We oogsten elke dag verse kruiden, groenten en fruit van het eigen landgoed. Vanuit de open keuken worden voor u de meest heerlijke gerechten bereid. In de zomermaanden is het heerlijk toeven aan het lommerrijke terras aan de vijver. Meer over feest. Op feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Telefoon: 0343 53 38 85. Op de hoogte blijven. We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok. Bekijk de laatste nieuwsbrief. Wil je deze pagina delen? 3971 PA Driebergen.
Biologisch restaurants in Driebergen-Rijsenburg IENS.
Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar contact@iens.nl of door contact op te nemen met het restaurant. Je kunt een klacht indienen bij een regelgevende instantie die verantwoordelijk is het gebruik van persoonsgegevens als je denkt dat je persoonsgegevens niet conform de wetgeving zijn gebruikt.
Vegetarisch restaurants in Zeist IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Zeist /. Vegetarisch restaurants in Zeist. Vegetarisch restaurants in Zeist. 42 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Restaurants in Driebergen-Rijsenburg die vegetarisch serveren Eet.nu.
Alle Restaurants in Driebergen-Rijsenburg die vegetarisch serveren. Uit eten in Driebergen-Rijsenburg? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
De 10 beste vegetarische restaurants in Zeist TripAdvisor.
Andere tijden bekijken. La Provence Driebergen op 4.5 km afstand. 11 van 228 resultaten. Frans Vis en zeevruchten Europees Nederlands Hedendaags Geschikt voor vegetariërs. Uitstekend restaurant met goede be 12/05/2018. Beste restaurant uit de omgeving 24/04/2018. De Witte Zwaan De Bilt op 4.5 km afstand.
Biologisch restaurant Groenland Driebergen Goed Eten Gezond Leven.
Dit restaurant uit Driebergen werkt niet alleen milieubewust door biologisch en seizoensgebonden voedsel te serveren maar denkt ook aan het gebruik van duurzame materialen in het restaurant. Is het voor jou echter niet mogelijk om naar het restaurant te gaan en zou je graag willen dat er door koks van Groenland bij jou thuis wordt gekookt voor een groep?
Opleidingen cursussen met restaurant op landgoed Kraaybeekerhof.
Toegang vrij, opgave vooraf gewenst, via de website. Kraaybeekerhof, samen natuurlijk groeien! Academie, restaurant en landgoed. Themadag Microbioom 19-01-2019. Landbouw van de toekomst Vorden 21-01-2019. Natuurvoeding in een Notendop 02-02-2019. Moestuincursus BD tuinieren 2019 09-02-2019. Wil je deze pagina delen? 3971 PA Driebergen.

Contacteer ons