Resultaten voor restaurant nijmegen oost waud

restaurant nijmegen oost waud
De 10 beste restaurants in de buurt van Waud TripAdvisor.
Restaurants in Nijmegen. Restaurants in de buurt van Waud. Restaurants in de buurt van Waud. van t Santstraat 137, 6523 BD Nijmegen, Nederland. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 267 van 284 restaurants in Nijmegen. van t Santstraat 137.
Menukaart WAUD.
Elke Week hebben we 5 nieuwe gerechten op de kaart afhankelijk van het aanbod van de Markt de Streek met bovenstaande vaste prijzen. Vlees, Vis, Vegetarisch Veganistisch. Naast de kaart zijn er een aantal Delers planken om samen te delen.
WAUD in Nijmegen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Nijmegen /. WAUD in Nijmegen. Van t Santstraat 137 6523 BD Nijmegen Nederland Kaart.
WAUD in Nijmegen Eet.nu.
Eten bij Waud is een feestje voor je mond. Erg leuk dat iedereen naar eigen wensen een hoeveelheid van een gerecht kan bestellen. Het mosselpannetje is een ontzettende aanrader! En het toetje met witte chocolade en o.a bastogne koeken met vlaflip ijs is goddelijk. De bediening is zeer vriendelijk. Nijmegen is een top restaurant rijker!
6 x Nijmegen Oost Kwistig Met Culinaire Hotspots.
Cityguide Nijmegen Oost Kwistig Met Culinaire Hotspots. In het hippe Nijmegen Oost struikel je over de leuke eetcafes en andere hotspots. Deze overdaad aan chefs met verstand en sommeliers met lef vinden wij natuurlijk nooit vervelend. Dit zijn volgens ons de 6 leukste zaken van Nijmegen Oost om uit eten te gaan!
Nijmegen-Oost.nl.
De wijken in Oost. Wijkkrant en wijkwebsite. Wat hier allemaal kan. Inloggen Schrijf je in. Eerlijk eten in ongedwongen sfeer. Van t Santstraat 137, Nijmegen, Nederland. Een stoer restaurant met een speelse, ongedwongen sfeer. De inrichting is natuurlijk en straalt puurheid uit. Bij Waud krijg je dan ook eerlijk en verantwoord eten.
Waud, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
van t Santstraat 137, 6523 BD Nijmegen, Nederland. 31 24 344 2007. Alle fotos 16. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. Waud is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.
Eerlijk eten WAUD.
Maandag Dinsdag gesloten. Tijdens de feestdagen zijn wij dicht op oudjaarsdag, nieuwjaarsdag en woensdag 2 januari. Telefonisch reserveren of een andere vraag kan vanaf 1400. Vul het onderstaande formulier in als je iedere maand het nieuwe menu van WAUD wilt ontvangen.
WAUD Nijmegen: biologisch restaurant Nijmegen Puur! uit eten.
Puritea doneert een deel van haar omzet aan Stichting Carelanka. De shirts van de WAUD-dames komen uit de fantastische damesboetiek De Kameleon op de Ziekerstraat 132 in Nijmegen. Openingstijden restaurant WAUD in Nijmegen. dagelijks: 1700: 2200: uur. reserveren kan vanaf 1400: uur.
WAUD Startpagina Nijmegen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
6523 BD Nijmegen. 31 24 344 2007. Gaat open om 1700.: Nostra Lunch Winebar Nijmegen. Plaatsen Nijmegen Restaurant WAUD. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt.

Contacteer ons