Op zoek naar restaurant klein zwitserland driebergen?

restaurant klein zwitserland driebergen
Menukaart Klein Zwitserland Chalet Klein Zwitserland, Driebergen-Rijsenburg Eet.nu.
Chalet Klein Zwitserland in Driebergen-Rijsenburg. 7 69 recensies. High tea arrangement. Menukaart Klein Zwitserland. Download: Menukaart Klein Zwitserland Grote plaatsen met restaurants. Den Bosch 471. Den Haag 2142. Chalet Klein Zwitserland. Menukaart Klein Zwitserland. 2006 2018 Eet.nu. Richtlijnen voor berichten.
Restaurant-Chalet Klein Zwitserland Op de Heuvelrug.
Klein Zwitserland is inmiddels een begrip in de omgeving van Driebergen voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Een sfeervolle en kindvriendelijke locatie gelegen in een bosrijke omgeving. Dit betekent een prima uitvalbasis om na een middagje bos eens te genieten van een heerlijke pannenkoek of een gezellige koffie of lunch break! Gasten kunnen hier terecht voor pannenkoeken, maar ook voor feesten en voor lunches en natuurlijk koffie met gebak. De uitstraling van het terras van Klein Zwitserland heeft altijd een gezellige drukte door de samenkomst van gasten met de fiets, auto of benenwagen. Maar, er zijn natuurlijk meer mogelijkheden. Het restaurant heeft een capaciteit van 120 zitplaatsen en daarnaast nog een fantastische zaal met een eigen bar.
Klein Zwitserland, Driebergen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Grieks Restaurant Ellia. op 129, km afstand. Attracties in de buurt. Kartcircuit de Woerd Driebergen. op 355, km afstand. Pyramide van Austerlitz. op 394, km afstand. op 395, km afstand. op 542, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Klein Zwitserland.
Klein Zwitserland Driebergen.
Klein Zwitserland is inmiddels een begrip in de omgeving van Driebergen. Een sfeervolle en kindvriendelijke locatie gelegen in een bosrijke omgeving. Dit betekent een prima uitvalbasis om na een middagje bos eens te genieten van een heerlijke pannenkoek of een gezellige koffie of lunch break! Maar, er zijn natuurlijk meer mogelijkheden. Het restaurant heeft een capaciteit van 120 zitplaatsen en daarnaast nog een fantastische zaal met een eigen bar.
Klein Zwitserland Driebergen Startpagina Facebook.
Geplaatst door Klein Zwitserland Driebergen. Klein Zwitserland Driebergen. Klein Zwitserland Driebergen wijzigde de openingsuren. Klein Zwitserland Driebergen is lekker aan het eten in Klein Zwitserland Driebergen. 27 april Driebergen, Nederland. Lang leve de koning en lang leve restaurant Klein Zwitserland.
Chalet Klein Zwitserland in Driebergen-Rijsenburg Eet.nu.
Het nieuwe restaurant Klein" Zwitserland" in Driebergen is niet te vergelijken met het vorige restaurant. Er lopen veel jongeren als bediening rond zonder aansturing. Het personeel hangt ongeïnteresseerd rond bij de bar met de rug naar de klanten en weten niet wat serviceverlening en gastvrijheid inhoudt.

Contacteer ons