Resultaten voor oost amsterdam restaurant

oost amsterdam restaurant
Amsterdam-Oost restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Amsterdam-Oost restaurants in Amsterdam. Amsterdam-Oost restaurants in Amsterdam. 229 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Boulevard Café.
Toentertijd werd het pand gebruikt als politiepost annex wachtlokaal voor de vroegere Veemarkt. Het pand heeft ook een woonfunctie gehad en sinds 1990 is hier het Boulevard Café gevestigd. U kunt bij ons terecht voor een borrel, lunch of diner.
De Kop van Oost Amsterdam: nieuw café-restaurant aan het Zeeburgerpad.
De Kop van Oost is het concept van drie jonge ondernemers: Eshwin Boetting, Pieter Bas den Burger en chef-kok Nick Holter, en mede-initiators Boudewijn Siliakus en Tjebbel Maris. Een deel van het team was al eerder betrokken bij de locatie. Zij startten hier het pop-up restaurant Schnitzel Weizen en ontdekten al snel de potentie van deze unieke plek in Amsterdam aan het water.
Hotel Oostzaan-Amsterdam Hotel Oostzaan-Amsterdam.
Royaal ontspannen na een intensieve dag. Een eigentijds restaurant en een gezellige hotelbar. Laat u verrassen door onze culinaire mogelijkheden. Een modern wellness center, fitnessruimte en zwembad. Gun uw lichaam en geest een welverdiende break. Een gratis kopje koffie. Kosteloos annuleren, met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven. Amsterdam de Zaanstreek.
Restaurant Amsterdam, 25 x uit eten.
De sfeer in het restaurant in Amsterdam is bijzonder vriendelijk en open. Dankzij de grote open keuken in het midden van het restaurant is het er nog dynamisch ook. Kortom: Ga je op date in Oost? Dan ga je hierheen.
Thuskomme Fries geinspireerde keuken en borrel.
Onze leveranciers drank. Wij zijn Maarten, Jurjen en Joost. Wij zijn Thúskomme! Thúskomme is een bar-restaurant met een vleugje Fryslân Op 5 januari 2018 hebben we onze deuren geopend op de Batjanstraat 1A, aan het Ambonplein, in de prachtige Indische Buurt, Amsterdam Oost www.facebook.com/Thuskomme.
contact.
afhuren lunch/diner ca. contant, pin of credit card toeslag. E E T B A R. 1095 CJ Amsterdam. open dinsdag t/m zaterdag. dinsdag vanaf 17.00. woensdag vanaf 17.00. donderdag vanaf 17.00. vrijdag vanaf 17.00. zaterdag vanaf 17.00. aantal in overleg.
Welkom Bar-Bistro KNUS Amsterdam.
Voor elk wat wils dus, met als rode draad kwaliteit, smaak, en gastvrijheid. Achter het mooiste taporgel van Oost, met twaalf één; vanaf februari Duvel op tap! verschillende en steeds wisselende bieren, staan onze knusse dames u van vroeg tot laat geheel ter wille.
T Oospoortje Family Style Restaurant in Amsterdam.
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of stuur ons een e-mail. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Zin in een hapje en/of drankje? Reserveer dan nu. Oranje Vrijstaatkade 69. 1093 KS Amsterdam.
Top 10 terrassen Amsterdam Oost I amsterdam.
Restaurant C, Wibautstraat 125. Brouwerij t IJ. Deze kleinschalige ambachtelijke bierbrouwerij heeft een groot zonnig terras met aanlegsteiger voor boten. Daarnaast heeft Brouwerij t IJ een proeflokaal dat alleen IJ-bier schenkt. Ook zijn er rondleidingen mogelijk door de Brouwerij. Wat gaat er nu boven een versgetapt biertje in de zon op het terras van een echte bierbrouwerij? Brouwerij t IJ, Funenkade 7. Canvas op de 7e. Canvas op de 7e bevindt zich op het dak van het Volkshotel op, hoe kan het ook anders, de zevende verdieping. Met uitzicht over Oost en Zuid, behoort dit dakterras zeker tot één van de leukste plekken van Amsterdam!

Contacteer ons