Op zoek naar restaurant rotterdam oost?

restaurant rotterdam oost
Restaurant Alexandrium Restaurant Rotterdam Alexander.
Zo hebben wij de perfect locatie voor uw borrel Rotterdam. Op feestdagen maken we er in ons Restaurant wat leuks van, zo kunt u bijvoorbeeld samen met familie en vrienden genieten van een heerlijke brunch Rotterdam. Lekker dagje winkelen met vriendinnen?
Sushi Restaurant Rotterdam Shiki Sushi Lounge.
Onze lounge wordt regelmatig ingezet voor.: Workshops / tastings. Klik hier voor meer informatie over zaalverhuur bij Shiki Rotterdam of u kunt direct mailen naar info@restaurantshiki.nl. RESTAURANT BINNENRING / PILAAR. RESTAURANT BINNENRING / 1ON1. RESTAURANT ALGEMEEN zomer sfeer. LOUNGE BUSINESS OPSTELLING.
Shabu Shabu Rotterdam Alexandrium Shabu Shabu.
Dat kan nu ook bij restaurant Shabu Shabu in Rotterdam Alexandrium. Het trendy restaurant is te vinden tussen de Megastores van winkelcentrum Alexandrium, welke gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. Bovendien zijn er veel parkeermogelijkheden.
Home Eetcafé Otto Hahn Ommoord Eten en drinken.
Eetcafe Otto Hahn eten drinken is het gezelligste eetcafé van Rotterdam Ommoord. Sinds jaar en dag kunt u bij ons terecht voor uw lunch, diner of groepsborrel. Maar ook kunt u dagelijks samen met vrienden en bekenden gezellig genieten aan onze sfeervolle bar.
Restaurant MOOII.
Favoriete stek voor liefhebbers van goed eten zonder al te veel poespas, in een gemoedelijke Rotterdamse sfeer. Kies het aantal personen en zie meteen welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Reserveer uw tafel en krijg direct een bevestiging via mail of sms.
De 10 beste restaurants in de buurt van Alexandrium Shopping Center.
Activiteiten in de omgeving van Campanile Rotterdam Oost. Activiteiten in de omgeving van Suite Hotel Pincoffs. Activiteiten in de omgeving van Hostel AniHaakien. Activiteiten in de omgeving van citizenM Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Urban Residences Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Hilton Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Hotel Mainport Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Bastion Hotel Rotterdam Alexander. Activiteiten in de omgeving van King Kong Hostel. In de buurt van bezienswaardigheden. Activiteiten in de omgeving van Alexandrium Shopping Center. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste eetgelegenheden in de buurt van Alexandrium Shopping Center, Rotterdam. Restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van Alexandrium Shopping Center. Restaurants in de buurt van Alexandrium Shopping Center. Korte Poolsterstraat 2, 3067 LZ Rotterdam, Nederland. Lees beoordelingen van Alexandrium Shopping Center. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Restaurant Pizzeria L'italiano' in Rotterdam Nesselande de echte Italiaanse keuken.
Laat u meeslepen in mediterrane sferen en proef het echte Italië in ons restaurant. U zult zich snel thuis voelen door de gastvrijheid van ons personeel dat er alles aan zal doen om voor u een geweldige avond te bezorgen. Op zomerse avonden kunt u op het terras, onder het genot van een heerlijk wijntje, genieten van het uitzicht op het water en een adembenemende zonsondergang. 1700: uur 2200: uur. maandag en dinsdag gesloten. Parkeren is gratis op de boulevard. 3059 XT Rotterdam.
Home Restaurant Cathay.
En wat u ook kiest, alles wordt met kakelverse producten voor u met liefde bereid. Restaurant Cathay neemt u mee op een culinaire wereldreis, waarvan u absoluut zult genieten. Met volle teugen zogezegd, want voor een vast tarief eet u ook nog eens All You Can Eat.

Contacteer ons