Zoeken naar restaurant utrecht oost

restaurant utrecht oost
Buurten Buurten in Oost.
Buurten in Oost. Buurten in de Fabriek. Datum en tijd Met hoeveel personen kom je volw. Zijn er bijzonderheden? Los de volgende som op anti spam 11? Buurten is met het openbaar vervoer heel makkelijk bereikbaar. Vanaf Utrecht CS bus 8 richting Diakonessenhuis. Uitstappen bij halte Burgemeester Reigerstraat. De bus stopt voor de deur. In de wijk rondom Buurten geldt betaald parkeren. Klik hier voor een plattegrond parkeertarieven. Buurten bevindt zich op de grens van parkeerrayon Buiten-Wittevrouwen en Oudwijk. U kunt het voordeligst parkeren in parkeerrayon Buiten-Wittevrouwen. Uut Lees het artikel" My version of events Lees het artikel" UN/AD Lees het artikel" UN/AD Lees het artikel" Telegraaf Lees het artikel." Werken bij Buurten. Rechts vind je onze openstaande vacatures. Niet de vacature die je zoekt en lijkt Buurten je een leuk restaurant om te werken?
Wilhelminapark Restaurant Bar Utrecht.
Met veel bewondering genieten wij elke dag weer van dit prachtige stukje Utrecht. Een park en pand vol historie, waar arbeiders vroeger voor een lichte onthaasting naar toe kwamen. Wij willen dit graag met u delen. Klassiek Frans georiƫnteerd, maar geheel eigentijds, zetten wij ons dagelijks in voor kwaliteit van onze gerechten en service.
Restaurant Proost Utrecht.
3572 VN Utrecht. 030-272 01 51. Maandag vanaf 1500.: Dinsdag vanaf 1500.: Woensdag vanaf 1100.: Donderdag vanaf 1100.: Vrijdag vanaf 1100.: Zaterdag vanaf 1100.: Zondag vanaf 1100.: COPYRIGHT 2015 Restaurant PROOST. ALL RIGHTS RESERVED Foto's' Eigenzinnig fotografie webdesign Reclame4all. COPYRIGHT 2015 Restaurant PROOST.
Leuke hotspots rondom het Wilhelminapark Bier en Appelsap.
amersfoort amsterdam boerderij bos bunnik dieren festival film food fort gooi herfstvakantie kasteel kerst kerstvakantie kindvriendelijk koffie lunch markt museum muziek natuur ontbijt pizza restaurant schaatsen sinterklaas speelgoed speelhoek speeltuin strand taart tentoonstelling terras theater utrecht Utrecht Uit vakantie voor2 wandelen weekendtips winkel winnen workshop zwemmen.
Buurten.
15 x Nieuwe Restaurants in Utrecht Barts Boekje.
Kimmade, Oude Gracht 61 beeld via @ mrp3r3zident. We blijven nog even op de Aziatische tour want waar eerst het Aziatische fusion restaurant Opium zat, zit tegenwoordig Tiger Mama. Klinkt heel anders maar eerlijk helemaal anders is de keuken niet: Tiger Mama is ook all out Asian. Lees alles daarover hier: Tiger Mama. Een eetwinkel waar alles draait om hummus, die was er nog niet in Utrecht. Enter Juuls Hummus in Utrecht Oost.
Brasserie van Ostade van Ostade, de brasserie van Utrecht Oost. Facebook. Instagram.
van Ostade, de brasserie in Oost. Een gezellige plek waar u de hele dag terecht kan voor koffie met gebak, een heerlijke lunch een lekker diner of gewoon een biertje aan de bar. De herinrichting van de hoek Bosboomstraat en Adriaen van Ostadelaan biedt ook de ruimte voor een prachtig terras. De naam geeft aan wat we willen zijn: gezellig, laagdrempelig, goed maar betaalbaar, zoals de huiselijke taferelen op de schilderijen van Adriaen van Ostade. Reserveer een tafel. Voeg een bericht toe. Is uw gezelschap groter dan 7 personen? Overleg dan met ons. telefonisch: 030 7371252. per email: reserveren@vanostade.nl. of vul het contactformulier hiernaast in en klik op verzenden. Is de datum of tijd waarop u wil reserveren geblokkeerd? Waarschijnlijk zitten we dan vol, maar u kunt altijd bellen om te kijken of er toch nog iets vrij is. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. Uw telefoon verplicht. Adriaan van Ostadelaan 65. 3583 AB Utrecht.
Restaurant klein Parijs.
Klein Parijs gevestigd in het gezellige Utrecht Oost, een bourgondische restaurant op een gezellig plein. De ambiance, gecombineerd met moderne invloeden maakt het restaurant tot een warme omgeving waar jong en oud kan genieten van een heerlijke diner of een borrel onder het genot van een drankje of een van onze top wijnen.
Restaurant Blij met het mooiste terras aan de vecht in Utrecht.
Met het mooiste terras aan de Vecht. Reserveer een tafel. Het eten van halve gerechten voor precies de halve prijs. Lees meer over SamSam. Speciale arrangementen voor ieder gezelschap en voor iedere gelegenheid. Lees meer over de mogelijkheden. Bel ons 030 271 30 80.
Restaurant ElVi Hoofdpagina.
ElVi viert dit jaar het TIEN jarig! In deze jaren zijn wij gegroeid tot een restaurant dat puur eten, goed gastheerschap en mooie wijn hoog in het vaandel heeft. In de keuken worden seizoensproducten gebruikt en er is een professioneel oog voor vakmanschap.

Contacteer ons