Op zoek naar restaurant oost amsterdam?

restaurant oost amsterdam
Rooftop bar HOPP Amsterdam East Hotel Casa.
Blijf op de hoogte om precies te weten wanneer! Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam. 31 020 207 8099. Zin om te vliegen? Kom dan langs bij Hopp Amsterdam! Heb je afgesproken met meer dan 10 besties? Aarzel niet om het ons vooraf te laten weten.
Home De Vergulden Eenhoorn.
Een parel in het Eenhoorngebied is het rijksmonument Vergulden Eenhoorn. Deze oude boerderij uit 1702 ligt midden in het groen aan de Ringdijk 58; middenin Amsterdam. Ze bestaat uit een bourgondisch restaurant, is een gezellig café en een schattig klein hotelletje.
De Kop van Oost Amsterdam: nieuw café-restaurant aan het Zeeburgerpad.
De Kop van Oost is het concept van drie jonge ondernemers: Eshwin Boetting, Pieter Bas den Burger en chef-kok Nick Holter, en mede-initiators Boudewijn Siliakus en Tjebbel Maris. Een deel van het team was al eerder betrokken bij de locatie. Zij startten hier het pop-up restaurant Schnitzel Weizen en ontdekten al snel de potentie van deze unieke plek in Amsterdam aan het water.
Restaurant Van der Valk Hotel Oostzaan Amsterdam.
Vanaf 8 oktober 2016 organiseert Hotel Oostzaan Amsterdam op zaterdag Live Cooking. Tijdens deze avond zal de keukenbrigade live een uitgebreid assortiment aan culinaire lekkernijen voor u bereiden. Op 1 januari zorgt ons keukenteam voor een uitgebreid lunchbuffet. Vanaf 1200: uur wordt u door onze medewerkers ontvangen met een glas bubbels. Nieuwjaars Live Cooking. Begin het nieuwe jaar met uw gezelschap feestelijk tijdens onze Nieuwjaarsdag Live Cooking. Brunchen op lunchtijd is het uitgangspunt van onze gezellige kerstlunch! Voor al onze kerstactiviteiten is reserveren noodzakelijk. De reserveringen kunnen uitsluitend telefonisch of per e-mail bij onze medewerkers gedaan worden. Na telefonische reservering ontvangt u een schriftelijke bevestiging van ons. Neem telefonisch contact met ons op. wij staan u graag te woord. A la carte. search Valk Exclusief Account. Na ieder verblijf spaart u automatisch korting. Beheer uw reserveringen. E-mailadres of wachtwoord is onjuist. Inloggen Wachtwoord vergeten? Login met Facebook. Uw ValkLoyal saldo. Wanneer u een ValkLoyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. Boek een kamer. Boek een last minute. Boek een arrangement. Reserveer in het restaurant.
La Vallade Amsterdam.
Lunch of verhuur. Restaurant La Vallade is knus, warm, gezellig, toegankelijk, rommelig en romantisch en lijkt zó te zijn weggeplukt uit Frankrijk, waar de zon schijnt, het leven goed en het eten overheerlijk is. La Vallade werd 26 jaar geleden op dezelfde leest geschoeid als de populaire Franse menu routier restaurants.
House of Watt Ontbijt Lunch Borrel Flexwerken Amsterdam Oost.
Spaghetteria Oost, Amsterdam Restaurant Reviews Photos TripAdvisor.
Little bit tucked away in a sideish street in Amsterdam East Oost but if you spot an orange tractor definitely navigate towards it as you'll' be in for a treat at this Italian restaurant. A small menu with only 3/4 options per course, if there.
BAUT Events Voor groepsdiners, borrels, feestjes en evenementen.
Wij zijn BAUT, C en ZUID, drie unieke horecaconcepten in Amsterdam met een breed spectrum aan faciliteiten die in al jouw wensen kunnen voorzien. Ben je op zoek naar de perfecte borrel locatie? BAUT, C en ZUID bieden ieder een aantal unieke mogelijkheden.
Badhuis Javaplein De huiskamer van Amsterdam Oost.
DE HUISKAMER VAN OOST. WELKOM BIJ HET BADHUIS. Voor het verorberen van een lunch, een diner, een kopje koffie of een borrel. bij Het Badhuis zit je goed. Binnen in het gezellige café en restaurant of buiten op het terras of op de patio.
Stadsloket Oost Gemeente Amsterdam.
Direct naar: Inhoud Stadsloket" Oost." Direct naar: Footer. Zoeken in Amsterdam.nl. Pad tot huidige pagina. 1093 NG Amsterdam. gebruik het contactformulier. maandag tot en met vrijdag 08.00-20.00 uur. route naar deze locatie. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter.

Contacteer ons