Zoeken naar restaurant groenland in driebergen

restaurant groenland in driebergen
Welkom bij Restaurant Groenland in Driebergen.
Ook denkt Groenland aan het gebruik van duurzame materialen in het restaurant. Zo zijn de muren opgetrokken uit leem en de open haard bij de entree is behalve een sfeermaker ook functioneel, want boven de haard bevindt zich een rvs-tank met water. Het verwarmde water stroomt door de lemen muren van het restaurant en is zo voor Groenland een eigen warmtebron. BEKIJK ONZE MENUKAART. BEKIJK ONZE MENUKAART. dinsdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur zaterdag vanaf 17.00 uur. zondag en maandag exclusief geopend voor groepen en partijen. Tevens verzorgen wij catering op elke door u gewenste locatie. Deel deze pagina. uw tafel online of bel. 0343 518 637. di t/m vr. 3971 KJ Driebergen.
Restaurant.
Genieten in Groenland. van een goed glas wijn, stuk taart, lunch, borrel en diner. Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Groenland? Ontvang ook onze nieuwsbrief. Ontmoetingsplek voor iedereen op elk moment. Groenland is een modern ingericht biologisch kwaliteitsrestaurant. Onze menukaart wisselt regelmatig en is aangepast op de seizoenen. Wij serveren alles vers en huisgemaakt. De wijnkaart bestaat uit biologische en natuurzuivere wijnen. Er is genoeg keuze voor heerlijke wijn/spijs combinaties. Bekijk de foto's' van ons restaurant en blader door de agenda om onze activiteiten te bekijken. BEKIJK ONZE MENUKAART. BEKIJK ONZE MENUKAART. dinsdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur zaterdag vanaf 17.00 uur. zondag en maandag exclusief geopend voor groepen en partijen. Tevens verzorgen wij catering op elke door u gewenste locatie. Deel deze pagina. uw tafel online of bel. 0343 518 637. di t/m vr. 3971 KJ Driebergen.
Restaurant Groenland In Driebergen.
Deel je ervaring Review. Groenland is een duurzaam kwaliteitsrestaurant waar je ongedwongen culinair kunt genieten. Al sinds de oprichting in 2003 wordt er uitsluitend met verse producten gekookt, zoveel mogelijk lokaal, duurzaam en biologisch. De menukaart wisselt elke 6 weken. Alles vers en huisgemaakt. Keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. In het restaurant is een gezellige bar, lounge bij de haard, werkplekken, vergaderruimte in Upstairs, grote besloten binnentuin met terras. Ons keukenteam kookt ook op locatie of voor cateringen. Zondag en maandag exclusief geopend voor groepen. Deel je ervaring bij dit bedrijf Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Je algehele waardering voor dit bedrijf.: Titel van je beoordeling.: Deel je beoordeling. Leave this field empty. Driebergen-Rijsenburg 3971 KJ UT NL Hoe kom ik er? xml version1.0" encodingiso-8859-1? di t/m vr 11.00 22.00 uur keuken za 15.00 22.00 uur keuken. Impressies Alle afbeeldingen 8. xml version1.0" encodingiso-8859-1? Klift Roest Wonen. Albert Heijn Hoofdstraat. Copyright 2016 In Driebergen door Biz3B.
Onze nieuwe menukaart van af vandaag. Restaurant Groenland Facebook.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.restaurantgroenland.nl. of volg ons op facebook of twitter. Restaurant Groenland Driebergen. Restaurant Groenland kiest niet alleen voor seizoensgebonden producten van biologische kwaliteit maar denkt ook aan het gebruik van duurzame materialen in het restaurant.
Biologisch restaurant Groenland Driebergen Goed Eten Gezond Leven.
Dit restaurant uit Driebergen werkt niet alleen milieubewust door biologisch en seizoensgebonden voedsel te serveren maar denkt ook aan het gebruik van duurzame materialen in het restaurant. Is het voor jou echter niet mogelijk om naar het restaurant te gaan en zou je graag willen dat er door koks van Groenland bij jou thuis wordt gekookt voor een groep?
restaurant Groenland, Driebergen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vegetarische restaurants in Driebergen. Vis en zeevruchten restaurants in Driebergen. De beste IJs in Driebergen. Koffie en thee in Driebergen. Nagerechten in Driebergen. Restaurants voor late trek in Driebergen. Alle dingen om te doen in Driebergen. Activiteiten in de omgeving van restaurant Groenland.
Menu.
Vergaderen in Groenland. Zakelijke gasten kunnen gebruik maken van een aparte ruimte voor presentaties of besprekingen. Lunch of diner wordt geserveerd in het restaurant. Vraag naar de mogelijkheden! Genieten in Groenland. van een goed glas wijn, stuk taart, lunch, borrel en diner.
Groenland in Driebergen-Rijsenburg Eet.nu.
op 24 juni 2012. Vanavond weer heerlijk gegeten bij Groenland, we zijn vaker geweest en het is ons echt altijd goed bevallen. Nu was ons zoontje van 6 jaar voor het eerst mee op zondag is er een kindermenu en ook hij vond alles lekker! Ik vind het met kop en schouders het lekkerste restaurant in de omgeving, echt heerlijk biologisch eten.
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Voer de onderstaande code in.

Contacteer ons