Zoeken naar groenland restaurant driebergen

groenland restaurant driebergen
Biologisch restaurant Groenland Driebergen Goed Eten Gezond Leven.
Dit restaurant uit Driebergen werkt niet alleen milieubewust door biologisch en seizoensgebonden voedsel te serveren maar denkt ook aan het gebruik van duurzame materialen in het restaurant. Is het voor jou echter niet mogelijk om naar het restaurant te gaan en zou je graag willen dat er door koks van Groenland bij jou thuis wordt gekookt voor een groep?
Groenland in Driebergen-Rijsenburg Eet.nu.
op 24 juni 2012. Vanavond weer heerlijk gegeten bij Groenland, we zijn vaker geweest en het is ons echt altijd goed bevallen. Nu was ons zoontje van 6 jaar voor het eerst mee op zondag is er een kindermenu en ook hij vond alles lekker! Ik vind het met kop en schouders het lekkerste restaurant in de omgeving, echt heerlijk biologisch eten.
restaurant Groenland, Driebergen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vegetarische restaurants in Driebergen. Vis en zeevruchten restaurants in Driebergen. De beste IJs in Driebergen. Koffie en thee in Driebergen. Nagerechten in Driebergen. Restaurants voor late trek in Driebergen. Alle dingen om te doen in Driebergen. Activiteiten in de omgeving van restaurant Groenland.
Welkom bij Restaurant Groenland in Driebergen.
Het verwarmde water stroomt door de lemen muren van het restaurant en is zo voor Groenland een eigen warmtebron. BEKIJK ONZE MENUKAART. BEKIJK ONZE MENUKAART. dinsdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur zaterdag vanaf 17.00 uur. zondag en maandag exclusief geopend voor groepen en partijen. Tevens verzorgen wij catering op elke door u gewenste locatie. Deel deze pagina. uw tafel online of bel. 0343 518 637. di t/m vr. 3971 KJ Driebergen.
Onze nieuwe menukaart van af vandaag. Restaurant Groenland Facebook.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.restaurantgroenland.nl. of volg ons op facebook of twitter. Restaurant Groenland Driebergen. Restaurant Groenland kiest niet alleen voor seizoensgebonden producten van biologische kwaliteit maar denkt ook aan het gebruik van duurzame materialen in het restaurant.
Restaurant Groenland In Driebergen.
Deel je ervaring Review. Groenland is een duurzaam kwaliteitsrestaurant waar je ongedwongen culinair kunt genieten. Al sinds de oprichting in 2003 wordt er uitsluitend met verse producten gekookt, zoveel mogelijk lokaal, duurzaam en biologisch. De menukaart wisselt elke 6 weken. Alles vers en huisgemaakt. Keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. In het restaurant is een gezellige bar, lounge bij de haard, werkplekken, vergaderruimte in Upstairs, grote besloten binnentuin met terras. Ons keukenteam kookt ook op locatie of voor cateringen. Zondag en maandag exclusief geopend voor groepen. Deel je ervaring bij dit bedrijf Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Je algehele waardering voor dit bedrijf.: Titel van je beoordeling.: Deel je beoordeling. Leave this field empty. Driebergen-Rijsenburg 3971 KJ UT NL Hoe kom ik er? xml version1.0" encodingiso-8859-1? di t/m vr 11.00 22.00 uur keuken za 15.00 22.00 uur keuken. Impressies Alle afbeeldingen 8. xml version1.0" encodingiso-8859-1? Klift Roest Wonen. Albert Heijn Hoofdstraat. Copyright 2016 In Driebergen door Biz3B.

Contacteer ons