Meer resultaten voor restaurant oost west vleuten

restaurant oost west vleuten
Menukaart Restaurant Oost-West Wat wilt u bestellen?
Vanaf 12 uur s middags is het mogelijk om bij ons te komen lunchen en borrelen. Bij de lunch kunt u kiezen uit diverse luxe belegde broodjes, salades, warme lunch en de klassiekers. Hieronder vindt u al onze menukaarten. Restaurant Oost-West Dorpsstraat 9 3451 BH Vleuten Tel: 030 677 1020 info@restaurantoostwest.nl.
Oost-West Restaurant Vleuten Facebook 95 recensies 396 foto's.'
De sfeer in het restaurant sowieso he lemaal goed en de bediening begrijpt gewoon hoe het moet. Niet te opdringeri g, in voor een grapje en klaar om ons op de wenken te bedienen. We komen zeker terug! Jose Charlotte Ravestein-Baas. 7 mei 2017. Voor de 2e keer naar Oost West geweest.
Restaurant Oost-West Rondje Vleuten VWOV.
Je kunt bij ons terecht voor koffie met gebak, een goede lunch of een één tot viergangendiner, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het restaurant is gevestigd in een uniek pand met een rijke historie, namelijk het oude gemeentehuis van Vleuten, in het hartje van het oude centrum.
Openingstijden van Restaurant Oost West in Vleuten.
2 Restaurant Oost West vestigingen gevonden in Vleuten. U zocht: Restaurant Oost West in Vleuten. Hulp nodig met het vinden van Restaurant Oost West in Vleuten? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m.
Restaurant Oost West, Vleuten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurant Oost West, Vleuten. Restaurants in Vleuten. Restaurant Oost West. Restaurant Oost West. 6 van 17 Restaurants in Vleuten.
Restaurant Oost-West Vleuten Lunch, Diner, Borrelen en Vergaderen.
Het pand is gevestigd in Vleuten, gelegen dichtbij de A2 en A12 en op loopafstand van NS-station Vleuten. Naast het reserveren van de vergaderruimtes, is het ook mogelijk om het restaurant of een deel hiervan te reserveren voor een meeting, vergadering of training.
Iedereen voelt zich thuis bij restaurant Oost-West.
Iedereen voelt zich thuis bij restaurant Oost-West. ONDERNEMEND Iedereen voelt zich thuis bij restaurant Oost-West. Geplaatst op 10 september 2015. VLEUTEN Na een kleine verbouwing telt Vleuten weer een nieuw top-restaurant: Oost-West in de Dorpsstraat. De kern is dat je je welkom, thuis en op je gemak voelt.
Restaurant Oost West in Vleuten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurant Oost West in Vleuten. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 2 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. E-mail Verstuur een e-mail. Facebook Restaurant Oost West.

Contacteer ons