Op zoek naar nijmegen oost restaurant?

nijmegen oost restaurant
7 x uit eten in Nijmegen-Oost indebuurt Nijmegen.
Dan moet je echt een keer gaan eten bij Bodega Zarzuela. Op een steenworp afstand van Baan Isaan vind je dit Spaanse restaurant. Voor een hoofdgerecht betaal je ongeveer 1850. Is dat te duur voor je? Kom dan gewoon vóór 1800, want dan heb je al een Mexicaanse specialiteit voor een tientje. Flesje Desperados erbij en je waant je zo op vakantie! Bodega Zarzuela spaanse restaurants. nu open 0900: 1800.: Bekijk meer: spaanse restaurants. Bistro Wilde Zwijnen. Foto: Bistro Wilde Zwijnen. In hartje Oost vind je Bistro Wilde Zwijnen. Stel je geen Asterix en Obelix-achtige taferelen voor want je eet er net zo lief een lekker stukje vis of een polenta met tuinbonen en paddenstoelen basilicumschuim. Wel zin in een stukje wild? Bij Bistro Wilde Zwijnen serveren ze wildgerechten van wild uit eigen domein uit de Eifel in Duitsland. Wilde Zwijnen restaurants en horeca. nu gesloten 1700: 2130.: Dommer van Poldersveldtweg 71. Bekijk meer: restaurants en horeca. /a Pagina 1 / 7. Deel WhatsApp Email Tweet. Lees mee en reageer! Meer uit deze categorie. Nieuw in Nijmegen.
Tante Koosje Heerlijk genieten in Nijmegen-Oost Nijmegen.
Van december t/m april maandags gesloten. Van maandag t/m vrijdag zijn wij s middags geopend voor gezelschappen vanaf 25 personen. Voor mogelijkheden en eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@tantekoosje.nl. Vindt u Tante Koosje ook leuk?
Eetcafé Klinkklaar Hét restaurant onder de eetcafésKlinkklaar Hét restaurant onder de eetcafés.
U heeft daarbij de keuze uit alle voor, hoofd en nagerechten. Lunch Borrel Receptie. Neem een kijkje in ons restaurant. Wij zijn iedere dag van de week geopend vanaf 1700: uur! Klinkklaar heeft nieuwe vacatures. Keuzemenu kerst 2017. 6521 NJ Nijmegen.
Restaurant de Sjalot.
Groesbeeksedwarsweg 304A Nijmegen. jun 24, 2018. Afgelopen jaar zei Ricardo Eshuis/ SVH tegen mij: Siep, als je echt wil groeien en jezelf wil gaan ontwikkelen moet je naar de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse. Mijn naam is Sibrecht Benning en ik ben de eigenaresse / chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.
Restaurant Voldaan Internationale keuken.
Team Voldaan werkt met passie in restaurant Voldaan. Pam, Sebastiaan en Ted staan in de keuken. Zij bereiden de bijzondere gerechten. Daan, Janne en Monique werken in de bediening. Zij verzorgen de hartelijke sfeer. van t Santstraat 97. 6523 BC Nijmegen.
Index of /.
Restaurant de Stadstuyn Graafseweg 32-34 Nijmegen.
Welkom op de website van De Stadstuyn uit Nijmegen. Ons restaurant met internationale keuken is gevestigd in het centrum en biedt u steeds weer verrassende gerechten aangepast aan het seizoen. Bij ons is iedereen welkom, of het nu om een gezellig diner voor 2 of een grote groep tot 50 personen gaat.
Turks Restaurant Lale Turks Uit Eten Nijmegen.
Wij verzorgen tevens ook catering voor partijen en feesten. Turks Restaurant Lale is gevestigd op de Daalseweg in Nijmegen Oost! U bent van harte welkom om in een gezellige sfeer te genieten van een smakelijke maaltijd. Onze specialiteiten zijn authentieke Turkse gerechten en ambachtelijk bereide pizzas.
Eetcafé Lodewijk Nijmegen.
Welkom bij eetcafé Lodewijk. In Nijmegen Oost bevindt zich sinds september 2007 het gezellige eetcafé Lodewijk. In een prettige ongedwongen en huiselijke sfeer kun je zowel lunchen als dineren. Geniet van een heerlijke lunch. Bekijk onze lunchkaart. wekelijks wisselende menukaart.
Beij Ons.
Proeflokaal Beij Ons ligt in de wijk Nijmegen-Oost: een buurt met veel activiteiten door het jaar heen en met een veelheid aan horeca. De variatie in café's' en restaurants maakt een gezellige rondgang door de horeca van Nijmegen-Oost meer dan waard. Een van de bekendste, jaarlijks terugkerende festivals is de Troost van Oost.

Contacteer ons